От Осанна“ до  Разпни го“ са коментарите за новия филм

...
От Осанна“ до  Разпни го“ са коментарите за новия филм
Коментари Харесай

Заради „Ботев“: Искат съд и затвор за Максим Генчев

От „ Осанна “ до  „ Разпни го “ са мненията за новия филм на Максим Генчев „ Ботев “, който Българска национална телевизия излъчи премиерно на втори януари.

 

Някой от тях обаче са прекомерно крайни - да се забрани на създателя да снима повече кино, че и да влезе в пандиза.

" На Максим Генчев би трябвало да му се забрани да се занимава с кино! Но не е вманиачен, този който яде зелника, а този, който му го дава! Срамно и просташко се изгаври с историята и Ботев!!! ", разяснява водещият Сашо Йовчев

" Максим Генчев се изгаври първо с Левски а след това с Ботев. Това е углавно закононарушение, поради което Генчев би трябвало да бъде съден и тикнат в пандиза ", заяде го Александър Кошничаров-Гиби.

" Смешници! Генчев, ти си за съд! Пошлост! Гавра с историята ни! “, добави Венера Радкова.

Това са доста дребна част от мненията написани в обществените мрежи след излъчването на кино лентата.

" Много са им повтаряеми мнения в обществените мрежи и по тази причина не им обръщам внимание. Сякаш в един офис са измислени опорните точки и са пуснати посредством един дребен уебсайт – „ Площад Славейков “. Не знам дали ви прави усещане, че множеството пишат, че са гледали 5 минути и не са удовлетворени. Звучи ли ви съществено това, в случай, че филмът е два часа. Според мен това са хора, на които проблемите им са в самите тях ", разяснява пред „ Телеграф “ Максим Генчев.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР